Sinä olet kaunis.

Viime aikojen negatiiviset uutiset koulukiusaamisesta ja muutenkin nuorten pahoinvoinnista on saanut mut hieman pahalle mielelle. Tai ei oikeastaan edes niin vähää. Onko oikeesti, niin että meidän nuorilla on näin paha olla? Vai mistä se johtuu? Jos pohdin itse niitä aikoja, niin ennen kaikkea tarvitsin silloin älyttömän suurta kannustusta ja tukea kaikkeen tekemiseen. Jota kyllä sainkin! On hyvä tietää, että välillä saa ja pitäkin epäonnistua ja tuntea pettymyksen tunteita. Kun taas onnistumisen hetkellä on oikeutettu tuntemaan älyttömän, joskus naurettavankin suurta iloa! On ok näyttää ne tunteet. Niistä puhuminen on ainakin mulle ollut se avainasia hyvään lapsuuteen ja nuoruuteen.

Tää kaikki, joskin näin iltasella hieman lyhyt pohdinta lähti liikkeelle tästä mahtavasta videosta, jonka näin. Kauniit ja kannustavat sanat piristää jokaisen päivää ja auttaa jaksamaan. Muista säkin kannustaa ja kehua! Mun sydän ainakin suli, toivottavasti myös teidän 🙂

-JK

 

pojilta tytöille järjestetyssä Jovin nuortenillassa näytetty video, jossa pojat kertovat juttuja tytöistä.

Kuvaus ja editointi: Jukka Virolainen ja Leevi Pelkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 5 = 4